Да имате красив и плосък корем, е мечтата на всяка жена. За съжаление, тази зона е проблемна за много хора. Но можете да промените ситуацията с вашите собствени усилия. Прочетете тези 5 препоръки и се опитайте да ги спазвате ежедневно в продължение на най-малко 6 дни. Вие ще видите, че бързо ще намалите размера на талията си – това е реално!Как да отслабнете бързо?

Изключете солта от менюто си!
Не е необходимо постоянно да добавяте сол в храната. Ако го направите, ще забележите как корема и бедрата ви ще започват да се топят! Излишната сол задържа течност в организма и като цяло забавя обмяната на веществата. Използвайте солта от време на време. За вкус добавяйте различни подправки. Ако не добавяте постоянно сол в храната, вие ще ядете по-малко. Ограничете консумацията на този продукт и ще забележите положителна промяна!



Намалете приема на въглехидрати!
Няма нужда да се отказвате изцяло от въглехидратите, но намалете тяхната консумация. Яжте повече храни с протеини и зеленчуци. За 6 дни, вие ще видите резултата. Нужно е да ядете: яйца, сирене, извара, ядки, постно месо, риба, зеленчуци, кафяв ориз. Но се лишете от картофи, тестени изделия и хляб.

След като пробвате тази диета за известно време, ще забележите значително намаляване на талията си.

Яжте правилните плодове!
Прекарайте 6 дни, като ядете много плодове и вие ще бъдете в състояние да отървете тялото си от токсини и излишни течности. Няколко сантиметра в областта на талията е гарантирано, че ще бъдат премахнати. Основното нещо, което трябва да направите, е да избирате подходящи плодове. Не яжте голямо количество банани, фурми, сушени кайсии и стафиди. Приемайте повече ананас, киви, круши и особено грейпфрут.

Забравете за пикантните храни!
Лютата храна спомага за освобождаването на стомашна киселина повече от обикновеното. Това означава, че тези храни стимулират апетита. Ето защо, по време на диета, забравете за лютото. Някои подправки допринасят за загубата на тегло, но след това много бързо си го възвръщате.

Не приемайте никакви консерванти!
Алкохолът, захарта, преработените храни с различни консерванти са не само вредни, но в крайна сметка се трупат под формата на мазнини в областта на корема и паласките. Между другото алкохолът е един от продуктите с високо съдържание на калории. Той спира процесите на възстановяване и мускулен растеж. Следователно, го изключете от хранителния си режим.

Ако можете да издържите най-малко 6 дни на тази диета, вие ще забележите положителен резултат. Най-важното е, че тя не предизвиква рискове за здравето ви!

Източник: zajenata.bg