Остеохондрозата е болезнено състояние, съпроводено от чувство на дискомфорт в областта на шията и води до загуба на сетивност на ръцете. Този прост природен лек облекчава болката и други симптоми на схващане на врата бързо и ефективно. След лечение, няма да чувствате никаква болка за следващите пет години, пише zajenata.bg

Всичко, от което се нуждаете, е:

- 10 супени лъжици сол
- 20 супени лъжици масло (зехтин, слънчогледово олио).

Тази смес за масаж се приготвя с нерафинирано олио и сол (може да използвате морска вода, ако искате). Всичко, което ви трябва, са 10 лъжици сол и 20 лъжици масло (зехтин, слънчогледово).

Инструкции:
Смесете съставките в стъклен буркан и разбъркайте. Оставете за няколко дни.

Използване
С лекарството всяка сутрин се разтрива болезнената зона.

Първо е необходимо да се разбие за 2-3 минути, и след това да се увеличи времето за 2-3 минути на ден, докато стигнете до 20 минути масаж на ден. След процедура избършете врата с влажна кърпа.След 10 дни на лечение, значително ще подобрите кръвообращението и с масаж ще стимулирате регенерацията на хрущялната и костната тъкан. Ще се почувствате облекчение.

Главоболията ще изчезнат, а циркулацията ще се подобри, защото тялото се чисти от токсини, обмяната на веществата ще се нормализира.