Убийство на жена разтърси центъра на Бургас

Обновена на: 2012-07-03 10:04:36

Автор:
Още публикации на

1 снимки 1 снимки
0 коментари 0 коментари
разпечатай разпечатай

Етикети Етикети
полиция, убийство, жена, юри венелин, крими


44-годишна жена е била убита тази нощ в центъра на Бургас.

„Убийството е станало тази нощ около 1.30 часа, на ул. „Юрий Венелин” 18”, потвърди  пресаташето на бургаската полиция Цветелина Рандева. Тя допълни, че жената е починала вследствие на прободни рани в областта на бедрата, най-вероятно е била наръгана с нож или друг остър предмет. За убийството има и задържан, казаха от полицията.

Жената се казвала КрасимираКавръкова и живеела в десния апартамент на 8 етаж във вход "В". Родителите й починали преди време. Единствената близка, която й останала, била сестра й. Съседи разказаха, че Красимира била безработна. Имала психично заболяване и затова не можела да си намери работа. Препитавала се с просия. "Иначе беше много интелигентна - завърши Английска филология с отличие", разказаха живеещи в блока. Те допълниха, че преди време жената е била омъжена, но се развела - мъжът й не пожелал да живее с болна.

Преди да се омъжи, още като студентка, Красимира преживяла нещастна любов - родителите й я накарали да се раздели с мъж, от когото била бременна и да направи аборт. Според тях било по-важно да завърши образованието си и да се посвети на кариерата си. Майка й, която била много властна натура смятала, че е още млада за брак и дете. Любимият й мъж тогава бил войник. Заради нероденото дете не успял да й прости и завинаги си тръгнал от живота й. Вероятно раздялата е отключила и болестта й, смятат съседи.

"Красимира злоупотребяваше с алкохол и често в дома й идваха различни мъже. Прескачаше терасите и влизаше в комшиите, крадеше от тях", казаха още съседите. Кой я е убил - не можеха да кажат. Предположенията варираха от пиянски запой и възникнала свада, до отмъщение - може някой от познатите на Красимира така да е отвърнал за кражба.

Никой от съседите не е чул шумове или скандали в дома й. Ранобудна комшийка видяла само как изнасят тялото - около 4 часа сутринта, покрито с бял чаршаф.
Коментари

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com


Въведи двете думи от картинката по долу:

Добави коментар


Обектив

Звездите от най-популярната руска игра КВН изнасят шоу за първи път в България

Звездите от най-популярната руска игра КВН изнасят шоу за първи път в България

Звездите от най-популярната руска игра КВН (Клуб на веселите и находчивите) са избрали Бургас за първото си представление в България. Висшата лига на КВН ще разсмее  публиката на 22 юли, от 20:00 часа, в Летния театър на Бургас.  Ден по-късно (23 юли) КВН ще изнесе концерт и на стадиона в Поморие (до балнеохотела),  от  20:30 часа. Билетите са на цени от:  40, 50, 60 и 70 лева. Билети за концерта на КВН се продават на касите в: Бургас - на касата на Операта  и на Билетния център до Часовника ;  Поморие – централен  площад, Читалище „Просвета – 1888”, касата на стадиона в Поморие (до Гранд хотел Поморие);  Слънчев бряг – на централната алея (на 100 метра от х-л „Кубан”;  Свети Влас – информационен  център „Марина Диневи”, комплекс „Лазур” 1 (ресторант);  Созопол – ул. „Ропотамо” 10, х-л „Аквамарин”;  Царево  - ул. „Хан Аспарух” 26, офис „Шанс Тур”; Приморско – ул. „Лилия”  14, офис „Шанс Тур”. За повече информация: + 359 (876) 544 066; + 7 (917) 582 16 90.


Къде ще прекарате отпуската си?

Гласувай >>    Резултати >>

Новините по e-mail

Запишете се в нашият пощенски списък и получавайте новините от Бургас на вашият e-mail