img

Най-добрите места за почивка в Африка през 2023 г.

Африка е една от най-желаните туристически дестинации за почивка сред феновете на екзотичните места. През 2023 г. това ще остане непроменено. Тук може да практикувате дайвинг, което ще ви запознае с необятния живот в морето, както и да отидете на сафари в невероятни резервати, където да видите едни от най-красивите животни в реалната им среда.

img

Къде да търсим авиобилети на най-добри цени?

Всички искаме да спестим възможно най-много средства от пътуване. Това, разбира се, вече е повече от възможно, благодарение на всички нискотарифни авиокомпании, както и евентуалните промоции, които всички правят в някакъв определен момент. Как обаче ние самите да се доберем до евтини самолетни билети, ако сме решили да пътуваме в страната или чужбина? Има различни начини и съвети, но три от тях определено са най-ефективни. Кои са те – точно това ще разберете в следващите редове!

img

Какви обувки да изберем, ако сме планински любители?

През зимата лошите метеорологични условия са причината голяма част от планинските любители да остават затворени вкъщи през уикендите или да се ограничават само и единственото до обезопасените ски зони. Но с приближаването на пролетта тази нагласа се променя, достигайки до възможността да изчакваме различни върхове и да се любуваме на природата напълно необезпокоявани. За да се случи това обаче, трябва да сме добре подготвени за условията, които ни очакват. Съветът, който можем да ви дадем, е да започнете с обувките, а Adidas определено са се постарали да се погрижат за това наше решение. Нека видим как.